Hity sprzedażowe

Teczka wolnostojąca z 13 przegródkami.

Idealna do domowego biura.

Subskrypcja

Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna

Fabian Langenskiöld został powołany na stanowisko nowego Dyrektora Sprzedaży Arctic Paper S.A. Nominacja ta to kolejny krok we wdrażaniu nowej strategii Arctic Paper. Fabian Langenskiöld obejmie stanowisko 1 marca br. Zastąpi on Michała Sawkę, który opuści Arctic Paper za porozumieniem stron.

- W imieniu całej firmy chciałbym podziękować Michałowi Sawce za jego 23-letni wkład w rozwój Arctic Paper i życzyć mu sukcesów w dalszej karierze. W czasie pracy na stanowisku Dyrektora Sprzedaży rozpoczął wdrażanie nowej strategii sprzedaży dla segmentu papieru w Grupie. Zgodziliśmy się, że teraz - gdy firma wkracza w nową fazę - nadszedł czas na zmianę przywództwa – powiedział Michał Jarczyński, Prezes Zarządu Arctic Paper S.A.

Fabian Langenskiöld ma ponad 25-letnie doświadczenie w sprzedaży i zarządzaniu. W ostatnim czasie pracował na stanowisku Dyrektora Generalnego w Grupie Umur, a wcześniej zajmował stanowiska Starszego Wiceprezesa ds. Sprzedaży i Marketingu w Stora Enso oraz Dyrektora Generalnego w Chenming Europe.

Czytaj także:

Wybrane ogłoszenia

Różne kształty, żywe kolory.
Polska marka artykułów czyszczących.
Solidny zszywacz o doskonałej ergonomii
Teczka wolnostojąca z 13 przegródkami.
Pióro + długopis ELEGANT w etui prezentowym ES
Maseczki z indywidualnymi nadrukami typu logo, zdj ...
Ręcznie malowane torebki.
Nowa oferta marki JOVI
Pióro wieczne + Długopis SYMPHONY w etui prezentow ...
Pióro wieczne + długopis + etui
Pakowane w eleganckie pudełko.
Flamastry artystyczne Alpino - 30 kolorów

Losowo wybrane artykuły branżowe

• Artystyczny kącik z myślą o rysownikach

Tusz jest wyjątkowym środkiem wyrazu. Można go oczywiście kolorować, ale ta najszlachetniejsza forma szkicu to praca piórkiem czy stalówką, która umożliwia uzyskanie perfekcyjnych odcieni i kształtów. Rysowanie tuszem jest trudne gdy stosuje się go bez wstępnego szkicu ołówkiem. Świadomość, że kreska zostanie na zawsze to bardzo dobry bodziec. Jednak czasami nie chcemy uzyskiwać energicznych i czasem losowych efektów. Dziś w ten czarno biały obraz wpisują się pisaki czy flamastry, ale to już coś innego, jakby bardziej oswojonego. Nic nie przebije jednak czerni tuszu. Jest ona bezkonkurencyjna i żadne inne narzędzie nie da tak dobrego i głębokiego wyrazu.

• PUZZLE Z RYBKĄ MINI MINI+ OD TACTIC GAMES

Od 10 grudnia w sprzedaży pojawią się trzy wzory puzzli z Rybką Mini Mini, przeznaczone dla dzieci w wieku 3 lata i starszych.