Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna

Fabian Langenskiöld został powołany na stanowisko nowego Dyrektora Sprzedaży Arctic Paper S.A. Nominacja ta to kolejny krok we wdrażaniu nowej strategii Arctic Paper. Fabian Langenskiöld obejmie stanowisko 1 marca br. Zastąpi on Michała Sawkę, który opuści Arctic Paper za porozumieniem stron.

- W imieniu całej firmy chciałbym podziękować Michałowi Sawce za jego 23-letni wkład w rozwój Arctic Paper i życzyć mu sukcesów w dalszej karierze. W czasie pracy na stanowisku Dyrektora Sprzedaży rozpoczął wdrażanie nowej strategii sprzedaży dla segmentu papieru w Grupie. Zgodziliśmy się, że teraz - gdy firma wkracza w nową fazę - nadszedł czas na zmianę przywództwa – powiedział Michał Jarczyński, Prezes Zarządu Arctic Paper S.A.

Fabian Langenskiöld ma ponad 25-letnie doświadczenie w sprzedaży i zarządzaniu. W ostatnim czasie pracował na stanowisku Dyrektora Generalnego w Grupie Umur, a wcześniej zajmował stanowiska Starszego Wiceprezesa ds. Sprzedaży i Marketingu w Stora Enso oraz Dyrektora Generalnego w Chenming Europe.

Czytaj także:

Wybrane ogłoszenia

Poszukujemy osoby chętnej dołączyć do naszego zesp ...
Idealne do tworzenia zestawów prezentowych.
Kolorowe maseczki w dwóch rozmiarach.
Teczka Zippi Bag z metalowym zamkiem.
Totalna nowość w marce ESCUELA!
Pudełko zawierające 12 kolorowych kredek z wymazyw ...
100 chusteczek w wygodnym opakowaniu.
Recenzja stworzona przez Olę z : https://www.faceb ...
To najtańsze urządzenie drukujące do zastosowań do ...
Totalny hit sprzedażowy!!

Losowo wybrane artykuły branżowe

• Zabawka Roku, Nagroda Rodziców 2019 – zwycięskie produkty zaskakują, bawią, cieszą!

Zabawkowe hity tego sezonu to deski do balansowania, nietypowe hulajnogi, gry planszowe uczące emocji czy udzielania pierwszej pomocy. Nagrodą Rodziców mogą pochwalić się kompaktowy laktator zasilany przez USB, urocze lampki nocne zmieniające kolor pod wpływem dotyku i dizajnerski i cichy odkurzacz. To tylko niektóre z nagrodzonych w konkursie Zabawka Roku, Nagroda Rodziców, który wspieramy od wielu lat.

• Współpraca z Chinami - tajniki spotkań biznesowych

Mimo, że koszty produkcji w Chinach nieco się zwiększyły jest to nadal główne centrum, w którym zaopatrują się największe firmy. O czym należy pamiętać przy współpracy z przedsiębiorcami z tamtego rejonu świata? O tym rozmawialiśmy podczas II edycji targów Gift Show z Pauliną Kiełbus - Jania z firmy BigChina Sp. z o.o.