Hity sprzedażowe

Totalna nowość w marce ESCUELA!

Idealne do tworzenia zestawów prezentowych.

Subskrypcja

Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna

Fabian Langenskiöld został powołany na stanowisko nowego Dyrektora Sprzedaży Arctic Paper S.A. Nominacja ta to kolejny krok we wdrażaniu nowej strategii Arctic Paper. Fabian Langenskiöld obejmie stanowisko 1 marca br. Zastąpi on Michała Sawkę, który opuści Arctic Paper za porozumieniem stron.

- W imieniu całej firmy chciałbym podziękować Michałowi Sawce za jego 23-letni wkład w rozwój Arctic Paper i życzyć mu sukcesów w dalszej karierze. W czasie pracy na stanowisku Dyrektora Sprzedaży rozpoczął wdrażanie nowej strategii sprzedaży dla segmentu papieru w Grupie. Zgodziliśmy się, że teraz - gdy firma wkracza w nową fazę - nadszedł czas na zmianę przywództwa – powiedział Michał Jarczyński, Prezes Zarządu Arctic Paper S.A.

Fabian Langenskiöld ma ponad 25-letnie doświadczenie w sprzedaży i zarządzaniu. W ostatnim czasie pracował na stanowisku Dyrektora Generalnego w Grupie Umur, a wcześniej zajmował stanowiska Starszego Wiceprezesa ds. Sprzedaży i Marketingu w Stora Enso oraz Dyrektora Generalnego w Chenming Europe.

Czytaj także:

Wybrane ogłoszenia

Teczka Zippi Bag z metalowym zamkiem.
Nowa oferta marki JOVI
Kredki woskowe do różnych powierzchni
ŚCIERECZKI NAWILŻONE DO PLASTIKU [100SZT]
Idealna dla dzieci i dorosłych.
Płyny do czyszczenia sprzętu elektronicznego.
Solidny zszywacz o doskonałej ergonomii
Maseczka ochronna 2 warstwowa z fizeliny
Samoprzylepne uchwyty do większości rodzajów kabli ...
Różne kształty, żywe kolory.
Maseczki z indywidualnymi nadrukami typu logo, zdj ...

Losowo wybrane artykuły branżowe

• Nowe Torby Reklamowe od AWIH

Firma AWIH rozszerzyła swoją ofertę toreb foliowych zadrukowanych sitodrukiem o tańsze i ładniejsze torby typu DKT. Główne walory nowych produktów to podklejka DKT wzmacniającą torbę w uchwycie na rękę, co eliminuje zmarszczenia oraz zakładka w dolnej części torby 2 x 3,5cm, która tworzy dno torby.

• Jak zajęcia plastyczne wpływają na rozwój dziecka?

Dzieci uwielbiają wszystkie formy aktywności plastycznej niezależnie od ich rodzaju. Chętnie rysują kredkami, malują czy lepią z plasteliny, wykazując naturalny i nieskrępowany żadnymi ograniczeniami talent. Większość dzieci spontanicznie rozpoczyna przygodę z białą kartką papieru lub tworzy plastelinowe figurki, gdy tylko ma ku temu sposobność. Ciekawie prowadzone zajęcia plastyczne przyciągają wielu chętnych, a ich uczestnicy z dumą prezentują kolegom i rodzicom stworzone przez siebie dzieła.